dimecres, 6 de novembre del 2019




Japó

Els boscos cobreixen les dues terceres parts de la superfície territorial del Japó, i, en general, el creixement dels arbres es veu afavorit pel clima temperat, l'abundant pluja i la fertilitat dels sòls. Durant segles, els boscos han servit al poble japonès en moltes formes. Els turistes estrangers se sorprendran de descobrir que intens i complex és l'aprofitament de les terres forestals al Japó. En el passat, l'ordenació concordava bastant bé amb les condicions naturals i socials, però últimament han sorgit problemes, com la incompatibilitat entre els aprofitaments de la terra, i un minvament del vigor de la indústria forestal.

Kashima Jingu

-Ibakari-



Es creu que data de l'any 660 a. C., aquest santuari suprem de la província de Hitachi (ara la prefectura de Ibaraki) és un dels tres santuaris principals a la regió de Kanto, juntament amb Ikisu Santuari, també en Ibaraki, i el Santuari Katori en la prefectura de Chiba.

Kashima Jingu compta amb 800 tipus d'arbres com el cedre, roure, chinquapin, i l'avet.



És un bosc que s'ha designat com a Monument Natural. A causa de la riquesa de la seva fauna nativa, també ha estat designat com a Àrea de Protecció de Vida Silvestre de Kashima.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada